Tuesday, February 15, 2011

akhirnya!!!

Assalamualaikum

apa yang dimaksudkan akhirnya ialah hajat aku harap ada Domino's Pizza kat melaka ni akhirnya menjadi kenyataan jugak :D nasib baik le akak aku bagi tahu kat aku Domino dah de 1 kat melaka ni kalau tak hari ahad hari tu memang aku pergi beli Pizza Hut jela....kenapa aku excited sangat nak makan Domino antaranya sebab aku dah lama sangat makan Pizza Hut tu yang try nak tukar angin pulak makan Domino kebetulan pulak aku nak keluar pergi study finance hari ahad time tu mak aku pulak tiba2 pesan suruh aku beli pizza then aku teringat la Domino cari punya cari jumpa jugak dia kat Taman Merdeka Permai,Batu Berendam penuh bhai banyak kan cina aku dah le tak bape nak dengar akak tukang order tu ckp bising giler dah le aku tak bape suka tempat crowded sangat aku pun ada plan nak ajak someone makan kat situ :)

view daripada jauh


sambil tu aku ambik gamba sikit saje nak bagi member aku terliur...lagi pun pizza favorite dia boleh dikatakan makanan ruji dia la jugak :D
  

12 comments:

azeezah said...

ko ngate pasal aku ke yg last tu??

manusiabiase said...

hahahaha shhhhh

Anonymous said...

peh!!!!!!!!!!!!!!!
saper yg wat pizza makanan ruji die....
kaya gler...
;-)

eiqa fieqah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
manusiabiase said...

anonymous-ade laa huhuhu
eiqah-hahahha ak x ckp ko yg ckp

Anonymous said...

mesti bawak someone spesial ney.....

manusiabiase said...

anonymoous-ish x de la special mne pun biase2 je huhuhu ^_^

azeezah said...

woi xya la.. baik ko delete komen yg ade name aku!!!

manusiabiase said...

yela2 demi member ak tunai kn jap lg huhuhu

CINTA MURNI said...

hahahahs...aku da jmpe da dominos aritu ...terkejut lah gak..tp at least dpt tunaikn pmintaan ko

CINTA MURNI said...

hahahahs...aku da jmpe da dominos aritu ...terkejut lah gak..tp at least dpt tunaikn pmintaan ko

manusiabiase said...

huhuhu yeke ko pun dh discover jugak...hehehe yup dpt jugak permintaan ak ditunai kn mula2 cm x caye je domino de kat melake huhuhu :)