Wednesday, March 2, 2011

saat2 genting

Assalamualaikum 

semalam hari yang agak kelang kabut bagi aku mana tak nya aku dah siap prepare untuk test finance aku bila check balik latihan finance yang aku dah pernah buat tak ada pulak ni semua sebab tak pakai fail...nasib baik la time aku prasan benda tu tak ada ada masa lagi nak cari....so dengan kelang kabut aku start kereta pergi uitm nak pinjam member aku nye lathihan...bawak kereta memang macam orang gila la lepas tu aku study finance  dengan member aku banyak benda la jugak yang aku tak tahu time memang dah start cuak sempat ke nak abiskan study...kepala otak rasa macam berputar-putar sebab banyak benda aku belaja dalam beberapa jam sebelum nak test malam tu kira sangat berterima kasih la jugak kat dia orang ajarkan aku finance....dengan diri aku yang tak mandi cuma mandi pagi je lepas tu tak makan last sekali makan time lunch lepas tu tak makan2...aku stay kat uitm tu dari pagi sampai le malam...test pun tak tahu la macam mana aku nak cakap cuma bertawakal je la kepada Allah S.W.T agar segala usaha gigih aku membawa hasil yang baik sebab pe aku cakap macam tu aku rasa masa untuk test semalam macam tak reasonable dia start 8.00-10.15 p.m kalau habis 10.30p.m maybe ok la jugak sebab benda tu pulak banyak kira2 kena cautious sikit tapi tak pe la benda dah lepas redha jela....




ni la member yang tolong aku time semalam yang sorang lagi gamba dia tak ada sebab tak ada facebook..... sangat berterima kasih kat dia orang :)

1 comment:

Iszuan said...

smoga test finance okay yea? kita kan manusia biasa mmg xlari daripa semua benda-benda nih. hehe! :)