Wednesday, April 27, 2011

rileks

Assalamualaikum

lama betul aku tak update blog maklum la final sem ni boleh dikatakan mencabar dari segi mental dan fizikal sebabnya gap antara kertas lain tak ada banyak masa 1 lagi hal pulak subjek LAW yang perlu buat persediaan awal sebab nye ada 1 hari tu dua paper aku ada LAW dengan IT memang terbaik la kombinasi dia naik pressure+berat kepala otak aku baca banyak benda especially LAW tapi Alhamdulillah semua tu membawa hasil...paling yang tak boleh lupa time paper LAW aku dah target nak jawab certain soalan esey dia tapi soalan dia tak menepati sasaran aku so aku tukar soalan lain sebab dia kena jawab tiga dalam soalan esey yang buat bengggang nye mula2 cakap jawab 2 soalan sebab nya kena arahan soalan tak lama lepas tu dia cakap jawab tiga pulak...so bila aku pikir2 balik tak dapat soalan yang aku target aku try jawab soalan yang aku tak buat latihan pasal dia Alhamdulillah otak boleh ingat jawapan untuk soalan tu kira dimurahkan rezeki la time tu....sebelum nak masuk dewan exam member aku boleh cakap "muka ko tenang je mesti boleh jawab semua"aku pelik time tu padahal aku tengah cuak time tu bukan dia sorang yang cakap macam tu dah dua orang cakap macam mungkin sebab aku doa mintak supaya tenang jawab soalan mungkin sebab tu la
so pada hari ini bersamaan 27 April 2011 habis sudah final aku untuk sem 4 aku bertawakal dan berdoa kepada Allah supaya aku lulus semua paper aku lagi pun aku dah berusaha bak kata madam aku 
"usaha,doa,tawakal"

so holiday dah start dan aku dah ada plan aku sendiri time holiday ni

2 comments:

luahan aty terluka said...

LAW ! sy pon jwb ppr uh..bepeloh2 mnjwb nye..hehe.. :D

manusiabiase said...

hahaha bkn setakat berpeloh2...jntung pun dup dap dup dap :D....harap2 lulus laa paper LAW