Wednesday, May 11, 2011

GSC Jusco Bandar Melaka

Assalamualaikum


baru balik Jusco Bandar Melaka tadi ambil Sony Walkman MP4 aku tiba2 tak boleh on ingat kena caj nasib baik under waranty duit aku dah le tengah tak de ni nasib baik la....so lepas ambil MP4 aku jalan2 kejap dalam Jusco tu sebab teringat pasal GSC akan dibuka kat situ aku dengar pun happy la sebab rumah aku memang dekat sangat nak pergi Jusco Bandar Melaka tu kat banner tu cakap akan dibuka kat tingkat 2 ingat betul2 dah buka tengok daripada jauh ada pekerja rupa nya belum dia akan dibuka 19 Mei agak teruja sebab tarikh tu pun tak lama lagi dah lepas ni senang le aku nak tengok wayang...aku ni kira dikategorikan kaki wayang la jugak sebab tu agak excited sikit bila dengar berita ni hahaha

4 comments:

schasya said...

waaa bez tuu . . huhuuuu! da lar dpt tiket free.. shopping coplex plak dkt ngn umah. . :)

manusiabiase said...

hehehe yup best lps ni nk tgk pun senang :)...

blackroses said...

orang melaka ke?

manusiabiase said...

yup....melake jugak ke???