Saturday, May 21, 2011

Nur Kasih

Assalamualaikum

petang tadi keluar pergi tengok wayang Nur Kasih tengok dengan siapa???mestilah bukan dengan awek hahahaha aku mana ada awek single lagi ;) aku pergi tengok dengan akak aku boleh tahan la cerita ni bagi impact la jugak kat aku terutama sekali part nak dekat ending itu memang bagi impact dekat aku akak aku tanya bila nak tengok pirates carribeans pulak aku fikir2 balik memang bukan dalam masa terdekat ni la sebab duit tengah sikit

2 comments:

Ayuu said...

bestnya dah tengok nur kasih eh.
:)

manusiabiase said...

yup hehehe tapi part last sedih r time dah tua hero dah meninggal