Sunday, December 26, 2010

impian....

Assalamualaikum

kali ni punye entri saje nak kongsi impian aku :) antara impian aku sering mengidam nak melancong kat tempat2 best macam....

Paris sebab dapat tgk Eiffel Tower dan dapat tengok,bau minyak wangi kat sane 

Russia sebab dapat tengok bandar dia yang lawa dengan bangunan sejarah kebanyakan nya kat citu

Korea,Seoul tapi tempat sekarang ni Korea tak bape sesuai nak gi sane sebab tengah bergolak karang tak pasal lak kena bom...huhuhu


ni le antara tempat yang aku nak pergi kalau ade rezeki Insya-Allah

19 comments:

eiqa fieqah said...

wah...!!!

ape impian aku ek??
humph...masih dlm proses choose the best..
heheee ^_^

manusiabiase said...

kawen?????hahahahaha

eiqa fieqah said...

ceh..!! kawen pulak..
haiyoo...
ntah r..
aku nak round satu malaysia dulu kot.
baru laa,nak ke luar negara..
tu pun,London kut,,
aduih,,aku lemah bab2 luar negara ni,.
huhu

manusiabiase said...

asl lak lemah bab2 luar negare n y london???

eiqa fieqah said...

sebab fail bab luar negara,..
x tahu mane best...
yg dlm malaysai pun x lepas lagi..
luar negara..hampeh le.

london tu..sbb ntah..saje.pe best sane ek??
huhu

manusiabiase said...

hahhahaa ko jumpe harry potter la klau dpt :) try le tgk2 kat tenet bru tau huhuhu

eiqa fieqah said...

humph..agak kemalasan.
begitu....hehee

manusiabiase said...

nk seribu daye x nak seribu daleh hahahhha

fatihah said...

wah . sama la . hehe . nty g sama2 nk ? haha . kita ajk azie skali . hehe .

eiqa fieqah said...

wah..!! nak ikut cik teha..
nak ikut...!!!!!!!!!
tp g yg mane satu??

hik3.. ;p

fatihah said...

bole je cik eiqa . 1st kte g paris dlu . then kte g yg mne2 pon xksah . kte g rmi2 . lg bez . :)

manusiabiase said...

teha&ieqah-haaa elok sgt la tu plan korang gi ramai2 tambang korang byr....ak juz sumbang sedikit je hihihi

eiqa fieqah said...

tambang azie bayar..!! amacam korunk?? hhaaaahahahaaaaaaa ;P

manusiabiase said...

haaaaa bgus sgt tu ak sokong 1000% hehehehe

azeezah said...

TERRRRBAIKKKK!!! ckp pasal aku tnpe aku sedariii!!!

azeezah said...

aku nk g korea je... xnk de aku nk g paris london bagai ni... hahaha

manusiabiase said...

azie-hahahahaha ak mne tau dieorg yg mula ak smbung je la huhuhu...ah ko nk korea je nk ngorat laki korea kat sane la tu :D hahahaha

eiqa fieqah said...

hoho...azie@jija sudah bersuara,,,
laaaaa,pe kes korea..hoho ;P

azeezah said...

piq.. aku ade pjanjian ngan mamin nk g korea lg 4 tahun... ko join ke? jum la..