Tuesday, December 28, 2010

niat di hati

Assalamualaikum

niat di hati nak pergi Jepun tapi apa kan daya bajet verse(tak mencukupi).....
sebab apa aku nak pergi kat Jepun tu aku selalu berangan nak take a shoot kat sana especially masa musim luruh dan musim bunga yela kamera SLR pon ada terasa nak buat project kat sana bukan project tak baik tapi ambik gambar kat scene sana nak2 kat taman bunga sakura fuhhh!!!itu la tempat yang aku nak bergaya ambik gambar....biasa lah aku ni memang suka ambik gambar dan edit gambar tapi tak de la pro sangat still learning lagi hmmm harap impian aku ni menjadi kenyataan suatu hari nanti Insya Allah.... 

13 comments:

eiqa fieqah said...

wah..!!!. dua post dok cakap pasai luar negara gitu ek ko ni... mudah-mudahan tercapai la semua impian kau tuh yer.. amin.!

manusiabiase said...

amin harap2 la sbb akyu terigin sgt nk angkt gamba sane.....view die cntik

akugadisDesa said...

hehe jepun best,korea lg best!

eiqa fieqah said...

kenapa Korea???
haish..x hbs2 laaa..
huhu

manusiabiase said...

akugadis-npe lak korea lg best uhuhu
eiqah-hahahahaha anti btul ko ek dgn korea pe le salah korea tu huhuhu

azeezah said...

i love KOREA!!!!

azeezah said...

pearghhh.. ko da ade slr ke?

eiqa fieqah said...

mmg aku anti..anti ngan korea..
haisshh......

banyak tu slh dorunk..huhu

manusiabiase said...

azie-yup tp akak ak pny sendri pny coming soon ;)
eiqah-haishhh ko ni slh pe dieorg kat ko heee :)

eiqa fieqah said...

macam-macam laa salah dorunk..bayak..tak terkata dah..
huhu

manusiabiase said...

hahhahaha mcm2 la ko ni ape2 je la(menyanyi dgn suara geik):P

eiqa fieqah said...

hahaaa...
x caye lak ko ek,,
hik3... lalalaaaaa

azeezah said...

ceh..tiru je...