Thursday, December 30, 2010

J.J

Assalamualaikum


yes!!!!!!!!!!mesti pelik kan aku tiba2 cakap yes sebenar nya baru aku perasan time aku tengah drive aku ternampak GSC akan dibuka kat jusco bandaraya melaka hai tak sabar nya bila GSC dah buka kat situ yela rumah aku pon dekat je dengan jusco tu tak payah le lepas ni nak rushing ambil tiket dan yang pasti nya aku boleh lepas ni pergi tengok wayang naik moto je kalau nak tengok sorang2....hahahaha orang selalu nak ajak tengok nak ada dengan orang lain aku tak payah pon kalau rase nak tengok gamble(selamba) jetengok sorang2 lagi pon ada sebab aku suka pergi sorang2 huhuhu....hmmm mula2 aku pikir tak de GSC kat situ tengok macam tak de space je tuk cinema tapi aku peduli ape semua tu janji GSC jadi kat situ :D

16 comments:

eiqa fieqah said...

wah..! macam bunyi best je..
huhu...

manusiabiase said...

yup2 mesti la best hehehehehe

eiqa fieqah said...

tp an... GSC tu ape weh??
pawagam ek??
heeee ;)

manusiabiase said...

weh biar btul ko ni a'ah pawagam la huhuhu :)

eiqa fieqah said...

ahhaaaha..aku bukan kaki ngayap..
aku mane tahu..
aku tahu pergi jer..
nama mane tahu..
hee (sian an?) ;(

manusiabiase said...

ish3 ko ni bahaya ni nme tmpt ko gi ko x tau huhuhuhu :P

eiqa fieqah said...

hahaa...nak wat mcm ne..

manusiabiase said...

x pe kte manusia biase hehehehe :)

eiqa fieqah said...

ha..taw pon... ;)

manusiabiase said...

:)

azeezah said...

ekkkk ellleeee... stkt sgc tu kat dp pon ade laaaaaa..

manusiabiase said...

SGC???????hahahahaha pon boleh XD

eiqa fieqah said...

dp tu ape jah??

manusiabiase said...

dataran pahlawan shopping complex tu la hang kuasai lg bhs shrt form ni hehehe

azeezah said...

eleh.. typing error pon nk kecoh lalu ni!! :P

nadira said...

berita baik nieh :D